Az adott régióba vagy az ahhoz tartozó egyes országokba exportáló cégek lekereséséhez kattintson a régióra!

Bejelentkezés

Kérjük, adja meg adószámát és Export Directory jelszavát, Amennyiben nincs ilyen jelszava, kérem, regisztráljon ITT.

Adószám*
Jelszó*
A Felhasználási Feltételeket elfogadom.
Új jelszó kérése »
Nyomtatási csomag
A nyomtatási csomag üres!
Magyar Exportőr Adatbázis

Bejelentkezés és az adatkezelői menü kezelése

Az oldal kezelése Regisztráció Bejelentkezés és az adatkezelői menü kezelése Impresszum Felhasználási feltételek

Bejelentkezés

Belépés a Magyar Exportőr Adatbázisba

A bejelentkezéshez kattintson a jobb felső sarokban található Export Directory Belépés ikon ikonra! A megjelenő ablakban adja meg a belépési adatait vagy regisztráljon! A bejelentkezés a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Gazdálkodó szervezetek kötelező regisztrációja” keretében megadott regisztrációs adatokkal is lehetséges. Ehhez kattintson a "Belépés a KAMREG-en keresztül »" sorra!

Ha előzőleg már regisztrált az Export Directory-ba (és nem a kamarai regisztrációnál megadott azonosítójával kíván bejelentkezni), használja a regisztrációhoz megadott jelszót! Ha korábban még nem regisztrált, most kattintson a "Regisztráció" gombra, majd töltse ki az űrlapot!

Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson az ablak alján található "Új jelszó kérése" feliratra, majd adja meg a regisztrált e-mail címét, amelyre az új jelszót elküldhetjük!

Adatkezelői menü

Az adatkezelő menü eléréséhez kattintson a "Bejelentkezés" ikon helyén megjelenő Adatkezelői menü ikon ikonra. Ekkor megjelennek a belépési adatok (név, adószám), és megtekintheti/módosíthatja az Adatlap adatait, módosíthatja a jelszót vagy kijelentkezhet az alkalmazásból.

Az adatlap megtekintése, módosítása

Az adatkezelő menüben kattintson az "Adatlap"-ra!

A megjelenő űrlap megfelelő mezőit töltse ki vagy módosítsa, majd kattintson a lap alján található "Adatlap mentése" gombra!

Ha vállalkozása exporttevékenységet nem folytat, de érdekelt az importban, lehetőség nyílik adatainak közlésére oly módon, hogy azok az Export Directory-ban ne jelenjenek meg, ugyanakkor a Kamara munkatársai felhasználhassák arra, hogy Önt tájékoztassák a profiljába illő üzleti ajánlatokról, meghívják partnerépítő eseményekre, kiállításokra, vagy felhívják figyelmét az érdeklődésébe vágó kiadványokra. Az Import adatlap megtekintéséhez / módosításához kattintson az oldal tetején látható "Import" feliratra! A mezők kitöltését / módosítását követően kattintson az oldal alján található "Adatlap mentése" gombra!

Referenciák és képek feltöltéséhez kattintson az oldal tetején található "Referenciák / képek" feliratra! A feltöltések után kattintson az oldal alján található "Adatlap mentése" gombra!